Routebeschrijving

De praktijk zit op PEELLAND 67, TE WAALWIJK.
Ik heb hieronder voor je drie routebeschrijvingen staan. Vanuit de richtingen Breda, Tilburg en Den Bosch.

Routebeschrijving vanuit Breda

Volg de borden naar Waalwijk en als je borden naar de Efteling ziet volg je de borden Efteling. Neem afslag Waalwijk Centrum waarbij je over de snelweg naar links gaat, Waalwijk in langs Piet Klerkx. Je rijdt dan op de Professor Kamerlingh Onnesweg. Die gaat over in de Mozartlaan en later in de Blyde Incomstenlaan. Bij de Kloosterweg ga je deze rechts in. Deze rijd je bijna helemaal uit tot je links de Kempenlandlaan op kunt.
De derde afslag rechts is Peelland. Die rijd je in. Bij de bocht naar rechts ga je (meteen na het grasveldje) linksaf het hofje op. Helemaal uitrijden en dan vind je ons huis (nr 67) aan de rechterkant waar je op de oprit kunt parkeren.

Routebeschrijving vanuit Tilburg

Vanuit Tilburg rijd je over de middenbrabantweg langs de Efteling. Neem de afslag Efteling en sorteer bij de afslag voor de op de rechtse rijbaan die voorsorteert voor links. Meteen na de bocht naar links over de snelweg heen, pak je de eerste weg rechts: Horst.Je gaat rechts op een kruising van drie wegen, je zit dan nog steeds op Horst.Bij de kruising waar je nu aankomt staat een molen aan de linkerkant en ga jij naar rechts, de van Haestrechtstraat op. Aan het einde heeft deze in de navi soms de benaming Wielstraat. Deze straat slingert langs boerderijen en een camping. De weg komt uiteindelijk uit op een kruising van drie wegen. Je gaat links op de Meerdijk. Eerste rechts: Doorniklaan. Eerste rechts Peelland. Bij de bocht naar links ga je het hofje rechts op. Helemaal uitrijden en dan vind je ons huis (nr 67) aan de rechterkant waar je op de oprit kunt parkeren.

Routebeschrijving vanuit Den Bosch

Neem afslag Waalwijk – Centrum. Dan ga je linksaf de snelweg over. De rotonde neem je driekwart, dus linksaf, de Taxandriaweg op. Bij de eerste straat links ga je de Groenstraat op, die overgaat in de Putsstraat en later in de burgemeester Smeelelaan. Deze rijd je bijna helemaal uit tot je rechts de Kempenlandlaan op kunt. Op de Kempenlandlaan ga je de eerste straat links in, dat is Peelland. Je gaat het derde  hofje aan de linkerkant in, dat is in de bocht  en net na een grasveldje. Je rijdt het hofje helemaal uit en dan vind je ons huis (nr 67) aan de rechterkant waar je op de oprit kunt parkeren.