Consult

Mijn kinesiologiepraktijk is aan huis, in Waalwijk, makkelijk te bereiken binnen 20 minuten vanaf Tilburg en Den Bosch en binnen 30 minuten van Breda. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van het contactformulier op mijn site of mailen naar kinesiologiebabette@gmail.com.

Een behandeling duurt een uur en kan uitlopen tot anderhalf uur. Ongeacht de duur betaal je per behandeling 35 euro als vergoeding voor mijn studiekosten.
Vanuit het opleidingsinstituut Topki is er momenteel een mooie aanbieding, zie filmpje. Je betaalt dan twee behandelingen en krijgt er drie. Een mooie aanbieding om kennis te maken met de helende kracht van kinesiologie.

De behandeling vindt bijna altijd plaats op de behandeltafel. Daarom moet je je schoenen uit doen. De rest van je kleding kun je aanhouden. 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden  die je hieronder kunt lezen door aan te klikken.

Algemene voorwaarden Privacy verklaring

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je contact met me opnemen via het contact-menu of een mail sturen naar kinesiologiemiddenbrabant@gmail.com of bellen met 06-39823726.
Voor de routebeschrijving klik op de button

Routebeschrijving